Sommar älva

Äntligen har sommaren kommit hörni. Jag kan inte vänta till att få sätta mina bara fötter i gräset på min mamma och pappas tomt och ba känna gräset kittla mina fötter. Jag ser också fram emot att lyssna på en bra bok i hängmattan. Ta ett glas skumppa (som brukar bli två flaskor) på balkongen och bara njuta av den varma vinden. Jag har aldrig mått bättre. 

Nu har det väl snart gått 2 år sen jag var inlagd sist! Jag har helt enkelt inte haft behovet på dessa år. Visst har jag haft mina dåliga stunder men de bra stunderna har besägrat. Idag är jag iallafall tacksam att jag aldrig dog av mina vårdslösa sätt att leva. 

Jag saknar dock att bo på Drumsö. Jag hade det så himla mysigt där. Jag hade nära till Lidl (min favorit affär) och metron gick bara 100 meter från min dörr. Jag njöt även av havet som inte var så långt borta heller. Synd att jag flyttade helt ärligt.. Men det var för det bästa - nu är jag nära min älskade familj. Hösten var så mysig på Drumsö. Massor av fina färger och regnet som smattrade på mina fönster. Men en sak är värd och nämna och det är att jag var på psyket varje månad typ på den tiden så kanske jag inte mådde så bra som jag trodde. 

I hjärnan min | | Kommentera |
Upp