MIN blogg om MITT tråkiga liv

Dag in och dag ut tänker jag på vad jag egentligen vill skriva om på den här boggen. Ska den förbli en dagbok eller ska jag skriva om mer ämnen? Denna bloggen har följt med mig sen 2014 och den har alltid varit en ''brain dump'' för mig men det känns som att bloggandet blivit mer seriöst på senaste tiden. Jag tänker vad jag vill skriva om för en gångs skull och inläggen föds inte på tre minuter som de brukade göra förr. Men jag vet inte vad jag vill med bloggen. Egentligen vill jag bara skriva av mig dagligen så det är nog det jag kommer göra i framtiden också. Såg att jag hade fått så sjukt mycket besökare och är verkligen chockad. Trodde aldrig någon ville läsa MIN blogg om MITT tråkiga liv som man kan ha om man är utanför samhället.
 
På tal om att vara utanför samhället så håller jag på att svälta ihjäl. Jag skrev ett akut inlägg igår för att tänka bort hungern men det funkade inte. Är fortfarande hungrig. Det är så konstigt för jag föredrar faktiskt att vara hungrig än att vara mätt, det är ju därför jag kastar upp min mat men tanken att svälta ihjäl på grund av en pengakris är läskig faktiskt. Man borde ju tänka positivt. Jag kan ju inte spendera pengar på hetsätnings mat nu och då kan jag inte hetsäta eller kräkas på några dagar. Min kropp behöver en paus från det där. Kanske det är så här jag blir av med bulimin?
 
Jag ptar fortfarande ed den där helt underbara killen som jag skrev om i ett tidigare inlägg och han gör mig så, så glad. Har inte skadat mig själv på hela tre dagar och är så stolt över migsjälv. Som det ser ut nu vill jag faktiskt sluta med det och det ville jag inte förr. Jg har nog haft en glow up som jag skrev om i ett tidigare inlägg. En liten glow up iallafall. Jätte liten egentligen men hey, det är något iallafall!
 
Nu väntar bara nästa månad, December. December månad ska jag inte sätta mina pengar på hämtmat för nu har jag lärt mig en läxa. Vill jag ha mat för att kräkas så kommer jag inte köpa dyr mat. För då hamnar pengarna seriöst i toaletten. 
I hjärnan min | 2019, dagbok, livet | | Kommentera |
Upp