Tappat kontrollen

Satt igår och tänkte på lite saker som fick mig att öppna ögonen. Det är skrämmande hur illa det har blivit och hur jag inte kan sluta. Jag gick från att spy två gånger per år till minst tre gånger dagligen. Mina tänder tar skada, mitt hjärta tar skada, mina ögon tar skada av trycket av kräkandes och jag kan inte sluta. Jag ljuger för alla och jag har dåligt samvete varje dag. Missförstå mig ej, jag vill sluta men är så djupt inne i detta så nu är det försent. 

Jag har även dåligt samvete för att jag förr i tiden satt och önskade att min ätstörning skulle bli värre så jag kunde bli smalare. Det låter ju bara sjukt nu. Jag är rädd för att prata om det, för vill inte sabba min progress jag gjort. Kilo efter kilo. 

Listan på psykiska problem blir bara längre och längre och ibland tycker jag det är orättvist men ibland tycker jag att jag förtjänar det. Ibland tror jag även att det är min dåliga karma som spelar mig spratt. Det finns typ inget att göra åt det mer. Det bara kommer på mig som om jag vore en magnet. Jag bara tappar koontrollen. 

I hjärnan min | | Kommentera |
Upp