Näckrosor

 Ännu mer bilder. Har fotat ganska mycket nu under de senaste dagarna. Har stress över dessa inlämningsuppgifter, vet inte vad jag ska göra. Har fårr några bra stillbilder som dock har tagit 300 år att få. Har stativfotat hela dagen typ. Och städat rummet. Brb ska ta bilder!
Nu medans bilderna laddas upp så kan jag ju blogga lite. 
Nu är det bara två timmar kvar tills han kommer. Jag kan inte vänta! Just nu försöker jag bara fördriva tiden så gott jag kan och försöker att tänka mycket så att min hjärna håller sig igång och slutar tänka på tiden som faktiskt går frammåt (konstigt nog). Men nu efter flera timmars fotografering av blommor och menuetter så är jag faktiskt dödstrött och vill bara sova. Varför just nu, Lina? Har också lärt mig många visdomar av min bror; ''ALLTID ISO 100!!!!!!!!''..
 Förlåt, men orkar verkligen inte vänta på denna tröga dators svar, ifall man får in bilderna på rummet i datan. Den har varit trög hela dagen.. 
Det  var också helt totalt onödigt att ens åka till skolan idag. Okej fick en asbra sång;
[Började nästan gråta på lektionen då Jennifer visade denna video..Så deppigt!]
Och sedan kom man till matte lektionen och blev tvingade att spela något jävla Kahoot. Nej då blev jag nog sur. Jävla Janne varför förstå han inte någonting? Fick dessutom ''Vägrade arbeta'' på wilma.
Men nu ska jag åka och träffa min älskling och hans kompis Simon (som ska vara hos Janina) och det ska bli underbart. 
 
 
| | Kommentera |
Upp