Not any cross, but the cross of Hades

Åh vad skönt det är att ligga i den här underbara sängen mamma köpte från IKEA förra året. Den är perfekt. Punkt slut. Jag saknade faktiskt min säng mest när jag var inlagd förra gången. And I know why asså. Sängarna där är bara hårda. Jag sover också bara med en kudde när jag e på avdelningen vilket är jättekonstigt för jag älskar att ha två kuddar. 

Varför skriver jag om sängar kan man ju undra. Jo för inget har hänt de senaste dagarna.  Det som har varit mest dramatiskt har ju varit att min pianolärare var lowkey passive aggressive idag på pianolektionen.Jag hade i misstag glömt massor av noter hemma och hon blev så pissed bara de märktes. Jag hade glömt va min pianoläxa var för var ju inlagd och det var min första pianolektion sen jag blev utsläppt. Jag hade inte övat mycket men till sitt fröslag har hon helt för svåra läxor till mig. De e liksom tre stycken, tre fingerövningar och att man ska välja en av tre låtar man vill ha som en annan läxa osv osv. De e bara för mycket för min depression. Detta ger mig bara mer ångest än vad det är givande.

Jag saknar dock att inte behöva diska. Detta har blivit världens största problem med att diska för det är så äckligt. Det är vidrigt. Liksom jag klarar tyvärr inte av det bara. Min disk får istället stå på spisen en stor del av veckan. Måste verkligen ta mig själv i kragen imorgon och bara göra det. 

Nu ska jag nog sova. Har sett fra emot att sova hög. Det är bara den bästa sömnen man kan få <3. Godnatt sötisar <3

 
  
Alright, sorry, let me do it again
Black Finnish roses, circling white roses
Forming across this untamed ravishing yard
Not any cross, but the cross of Hades, the cross of shattered dreams and innocent tomorrows
Never came
Black Finnish liquor
Swirls around his goblet as a fat one dines in his hall with the fascists of Europe
The night was becoming morning and the smell of wet grass and burnt cigarettes pick up on them
As they march out to the yearly hunt
I hjärnan min | | Kommentera |
Upp