Mitt mående just nu: ????????????????????????????????????????!

Dags att skriva av mig lite igen! Vi blev på att jag har ett nytt, fräscht liv. Eller, vet inte egentligen om jag har det för tyvärr så känner jag mig rätt deprimerad fortfarande. Like, den var borta jag lovar men nu har den ba kommit tillbaka sakta men säkert. Jag har bara en konstig känsla av att jag kommer dö i den här lägenheten? Vad kommer hända? Men nog om att jag känner mig deppig. 

Jag har flyttat ifrån storstan till landet. Eller landet kanske man inte kan kalla det men i jämförelse med Helsingfors är det ju väldigt lantligt här. Jag saknar inte Helsingfors ett dugg. Är bara glad att jag är borta från det. Kommer nog aldrig kännas bra att åka förbi Sturegatan igen dock. Kommer bara vara PTSD från mitt gamla liv vilket jag har oavsett men det kommer bara bli värre att se miljön jag var fast i det där halvåret. 

När jag klev in i min nya lägenhet första gången så kände jag en sån lättnad. Det var innan jag var säker på att jag kommer dö här. Sån lättnad att jag antagligen kommer bli frisk från mina sjukdomar i den här lägenheten. Jag kommer hitta kärleken när jag bor här tror jag också. Jag kommer jobba hårt i den här lägenheten. Jag kommer vara kreativ i den här lägenheten. Jag bara ser fram emot vad framtiden har att säga. Om jag kunde betala pengar för att se vad som kommer ske inom de tio kommande åren hade jag gjort det. 

Bert älskar den nya lägenheten också. Han har hittat sina favorit ställen att sova på och balkongen är ju extra spännande kan man lugnt ska då han ska ut på den hela tiden. Även i -25 grader. 

Nu ska jag äta nudlar med vårlök, sockerärtor och massor av korma sås <3. Hade! :)

 

 

I hjärnan min | | Kommentera |
Upp