It's a beautiful new day, hey hey

Har inte gjort mycket mer än gråtit de senaste dagarna. Jag kan inte sluta gråta, de bara forsar tårar och det slutar inte. Var inlagd i några dagar men de skrev ut mig då de inte tyckte jag behöver vård just nu? Klart som fan jag behöver vård just nu. Aja, min familj kommer få en jävla massa pengar om jag tar livet av mig nu för att de bara skrev ut mig sådär plötsligt. 

Var på min injektionstid igår och då skulle tydligen sjuksköterskan leka psykolog och började prata massa med mig. Det tog en timme. Det brukar ta 5 minuter. Konstigt nog var hon bättre än min vanliga psykolog som ghostat mig i flera månader nu. Vi pratade om mycket. Bland annat hur viktigt det är för mig med vänner. Synd att jag inte har tillgång till vänner just nu, men vad kan jag göra åt det egentligen? Det är bara att vänta. Snart blir det nog bra igen. Vi pratade även om hur jag tror mina föräldrar och syskon är besvikna på mig som åker in och ut på psyket hela tiden. Sjuksköterskan tröstade mig med att jag inte kan göra något åt att jag är sjuk i dessa sjukdomar. Jag kan inte rå för att jag hallucinerar osv. 

Trots det konstanta gråtandet tog jag tag i några saker idag. Jag städade, bäddade sängen, diskade och dammsög. Och städade bort all spya i min toalett som jag stört mig på i en oändlighet. Nu saknas bara duschen och matlagning. Men depressionen hindrar mig lite där. Det känns iallafall skönt att ha en städad lägenhet och jag är jävligt stolt över hur mycket jag faktiskt städat den senaste tiden. Låter det aldrig bli äckligt som jag brukade förr i tiden. Med äckligt menar jag: O diskad disk i 2 veckor, o bäddad säng med matrester i hela sängen, damm ÖVERALLT, spya ÖVERALLT och massa kläder runt om i lägenheten. Jag har inte haft så illa på länge. Kanske det är ett tecken på att jag är på bättringsvägen trots allt även om det inte känns så längre. 

Kändes skönt att blogga av sig lite. Idag skulle jag egentligen på roadtrip med mina föräldrar men jag kände att jag inte ville sitta i bilen och gråta i flera timmar till Imatra (och skulle få PTSD av att vara i Imatra då jag och ett ex var där på en roadtrip också). Får iallafall pengar den första juli och då ska jag internet shoppa som fan då min garderob är kaos. Alltså har inget att ha på mig. Förra sommaren hade jag massor av outfits. Eller sk man vänta med internet shoppingen till hösten så man kan vara snygg i skolan? Tror jag gör så. Aja, nu ska jag kolla på top chef och säkert göra sommar rullar eller något hälsosamt jag kan äta. Men vågar knappt gå ut när det är så mycket fyllon här i trakterna som alltid börjar prata med mig oavsett om jag är ful som fan. 

I hjärnan min | | Kommentera |
Upp