Ringggaaar!!!!!

Igår spelade jag halva natten med C, hihi. Jag kände mig så trygg av någon anledning. När jag var 15-16 år satt jag uppe hela nätter och bara spelade med mina kompisar. Det var en trygghet för mig för jag visste att jag inte skulle kunna skada mig själv för jag var upptagen och jag hade faktiskt roligt. Kände samma lycka som jag brukade känna de nätterna. Att få prata med någon som man gillar i timmar efter timmar och samtidigt dela ett intresse; spel!
 
Tror jag har börjat utvecka någon form av perfektionism? Får sjuk sån ångest av att inte göra saker på mitt sätt. Tror detta hållit på länge men det har väl blomstrat som alla mina andra problem. Igår när jag inte fick äta min fil exakt klockan 10 (för jag var in game) som jag bestämt mig i förrgår så blev min hjärna arg på mig och tankarna började flöda. ''Du är ful.'', ''Du är fet.''. Jag pallar faktiskt inte med mer mentala problem hörni.... XD Detta börjar gå över styr, kan jag bara för en diagnos som faktiskt stämmer in på mig!?!?!?!? Autism?!
 
Idag har jag bestämt mig att jag ska ha en bra dag! Känner mig ganska glad för jag fått sova ut. Hade jätte intressanta drömmar som vanligt och även om de kan vara lite för konstiga ibland så får jag någon slags drivkraft av dem. Jag ska iallafall (antagligen) vara med the one and only Frida idag. Hon kommer hit med Astra (antagligen)!!Jag vet inte vad vi ska göra men jag vet for sure att vi har mycket att prata om som vanligt.
 
 
| | Kommentera |
Upp