Summan av kardemumman

Det nya året är bakom hörnet och jag är så himla taggad på att få komma in i nya vanor och rutiner. Detta är en summering av 2018 som jag inte har planerat att skriva så detta kommer nog bli lite råddigt som vi säger i svenskfinland. Mitt år har varit ett helvete. Jag underdriver inte när jag säger det. Ingenting har gått i min riktning och året slutar med en kropp fylld av nya ärr och ut tröttad av stressen. Jag har dock höga förväntningar om 2019. Jag ska göra det till ett bra år. Och jag har sagt ända sen april att jag ska bli snygg 2019 så jag får hålla mitt ord nu.
 
Januari
 
Jag gick in i Januari med den värsta baksmällan någonsin. Det är kanske därför mitt år har varit så misslyckat. Markus var här och vi var fortfarande ett lyckligt par då. Jag bestämde mig för att gå ner i vikt och gjorde det. Började skada mig själv i januari efter mina 3 år skadefri. 
 
Februari
 
Åh vilken månad det var. Spenderade halva månaden i Idas lägenhet med Frida. Vi hade en helt underbar tid i Vallila och jag kommer nog alltid sakna de där dagarna vi bara låg i soffan och åt skräpmat. Mådde väldigt dåligt och skolarbetet gick segt.  I februari började jag röka gräs, en skön undanflykt från verkligheten. 
 
Mars 
 
 
Gjorde en ny stick and poke (körsbäret) på låret i början av denna månad. I mars satt jag mycket hemma vid datorn och spelade med mina kompisar som jag hade på Overwatch. Träffade Hugo då och vi blev mycket nära varandra. Var även på en helvetesresa till Italien med hela familjen.
 
April
 
Flyttade hemifrån i slutet av april och resten av april var bara jag som konstant försökte gå ned i vikt och sleepovers med Frida. Insåg också att mina bröstvårtor är MÖRKA. 
 
Maj
 
Fyllde 19 och fick min dator fixad så kunde för första gången i mitt liv spela utan lagg. Hela maj var jag väldigt upptagen med att fixa i läggan och var på många Ikea resor. Jag och Markus gjorde även slut i maj och det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Klarade mig igenom break upet utan problem tack vare mina kompisar som jag tvingades vara runt hela tiden. I maj var även Markus här och jag kommer ihåg att jag kände mig asexuell för första gången i mitt liv. 
 
Juni
 
Hängde på stan väldigt mycket juni. Började skära mig på armarna vid den här tiden. Träffade Meena några gånger och var på den där otroligt komstiga konst utställningen. Började även gå på psyko terapi och hela Leif Apter grejen hände. Var också i Göteborg med Frida i juni och det var lite utav en flopp. Tur att Frida var där kan jag säga. Direkt då vi kom in genom dörren från Göteborg stack jag till stan för att skaffa weed för vi behövde det så mycket, haha.
 
Juli
 
Weed, weed och weed. Mycket weed. Tältade med Frida på hennes gård och åt fruit loops med insäkter i. Var på stan med min syster i juli och sökte efter en klänning som hon skulle ha på sig i typ 5 timmar. Vi var sedan så exhausted att vi satte oss i esplanadparken och rökte. Började göra mer stick and pokes på den här tiden ochså. 
 
Augusti
 
Många kvällar ute på balkongen med en isglass eller Capri sun. Mycket dimma också. Fick min psykos diagnos och kaosade runt. Var väldigt ljud och ljuskänslig så satte mest på mitt rum och spelade eller ritade. Det var den tiden på sommaren som man inte kunde sova på grund av värmen också men den gick över sen när september knackade på. Gick också några lektioner i skolan innan allt fuckade ur. Skaffade min tatueringsmaskin och vågade börja tatuera på folk! Började även på starten!
 
September
 
Gud, ingen bra tid. Hade största crushen på en skitstövel youtuber som sedan bara var elak mot mig i offentlig chatt. Hatar honom med andra ord. Fick dock en annan prince charming (som nu övergett mig). Fisken hette han. I september var jag på min absolut lägsta vikt och var så stolt över mig själv. Jag var jätte snygg den här tiden. Blev inlagd dock och resten av månaden strosade jag runt på en avdelning med en pyjamas som fick mig att se ut som en teletubbie.
 
Oktober
 
Var inlagd hela månaden med några permissioner. Jag blev beroende av benzos och skadade mig själv inne på avdeningen. Tur att ingen kom på mig. Var ute och plockade svamp på en permission och hade jätte mysigt i Sibbo. Spydde ner ett tangentbord men det är numera bara en rolig historia. Vandrade mycket omkring i Tölö eftersom avdelningen låg där. Fick många nya vänner. Gick upp 15 kg på grund av ett extremt onödigt medicinbyte.
 
November
 
Blev utskriven och flyttade hem till Sibbo. Har sedan dess bara legat i min säng, druckit alkohol och gråtit. Hade några bra veckor i november men det var bara för att jag var så glad att jag blivit utskriven. Sen gick saker tillbaka till sitt gamla. Började gå på starten regelbundet vilket var kul. Började bingea mer och gick upp ännu mer i vikt. Markus var här bara någon vecka efter att jag blev utskriven och jag berättade om att jag röker på och han började gråta, priceless,
 
December
 
Tuff men bra månad. Har bara tagit det lungt och inte alls belastat mig med saker som får mig överbelastad. Fick en mini studio i Julklapp så har börjat leka runt med det. Lär mig nog på noll tid när jag känner mig inspirerad men nu; not so much. Vill bara hitta glöden för något igen. Julen var väldigt mysig för min del. Hade inte en endaste breakdown och är så stolt över det. 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp