Andetag, cigarettrök

-Ta ett djupt andetag.                                                                                                                                                                             Cigarettrök fyller mina lungor och jag kan vara lugn igen. 

Nu är det bara några dagar kvar här. Är tacksam för min tid här men är fortfarande nojig att det kommer bli sämre när jag kommer hem. Visst, har kommit över beteendemönstret nu när jag varit skadefri i några dagar men det är riskabelt och jag är på hal is. Har dock kvar min livslina - Weed. 

 För jag tänker efter har jag aldrig haft den där självmordsbenägna tanken när jag varit hög. Jag har aldrig skadat mig själv när jag varit hög och jag har aldrig haft den där ångesten som kväver mig när jag är hög. Man tappar dom känslorna helt och blir en kreativ och glad. Glad på ett sätt jag aldrig varit. 

Jag är nog en relativt glad själ i allmänhet, iallafall när jag är med Frida, mamma och mina syskon men när jag är ensam så kommer det där lilla regnmolnet som sätter sig över mitt lilla huvud och vägrar försvinna. Har ni sett mumin introt där de flyger på moln? Det är nog av de finaste vi har, haha. Synd att molnet jag har inte är rosa, den är svart och gråter sina svarta tårar på mig.

Tack bloggen och dess läsare för att ni finns. Här kan jag verklligen släppa ut mina tankar utan att vara rädd att oversharea som jag kan göra ibland till fel personer. Detta är min safezone. 

 

I hjärnan min | | Kommentera |
Upp