Aneurysm

Come on over and do the twist.
Sovit piss dåligt inatt. Men mår helt okej, är inte död än. För att man kan inte sova ifred eftersom att Markus har sitt ''band'' här så det är hög jazz ända från källaren, de kommer säkert spela halva natten och man ba pls lt mi slp. Men man ska inte klaga. Har dock konstant flash-backs från ''A serbian film'' eller vad den hette, men det var det grymmaste jag har sett iallafall. Var lite smått chokerad hela natten. 
Imorgon ska jag (kanske) på mellandags rea med Janina och det känns bra. För jag vill verkligen på mellandagsrea. Jag ska köpa:
På H&M efter som att jag har femtio euros presentkort dit så man kan ju spendera lite pengar på rean.
Ska också köpa lite rosa hårfärg och kanske blekningsmedel för jag känner att jag inte är nöjd med mitt nuvarande eller det får vi se imorgon.
Ska också köpa Riot Points till League Of Legends. (Vet, det är onödigt men still, nördar det så vad gör man inte?)
Ska också fylla på lagret med energi dryck. Liksom, inge monster, inge lov. Så, man måste ju passa på. 
Nu har håret torka lite, tycker det blev ganska fint. Tonar fint ut från lila till blått och jag är nöjd över min kreation och kan stålt visa upp skiten för hela staden imorgon. Fast, stil ångest har man ju. Vet inte vilken stil jag ska ha så kan ni inte lämna en snap på typ inspiration eller något för snart vet inte Luna vad hon skall göra med sin stil för man kna ju inte blanda allt (Som jag har gjort ganska mycket på senaste tiden.) 
Här var en ful bild på håret (ser bättre ut i det riktiga livet) så ska försöka få någon fin bild senare. Om det går. 
 
 
| | Kommentera |
Upp