But instead I stuck around for the mood

Jeez man. Blev orosanmäld. AV MIN GRANNE. Hon har tydligen hört mig spy ända sen jag flyttade in i Maj. Socialen ringde och sa att hon har hört kräkljud från min lägenhet en längre tid och var orolig över mig. Well, de e ju snällt men tycker ändå det inte är hennes sak. Låt mig spy för fan. Blev sedan fett paranoid hur lyhörd min lägenhet är egentligen. Tack neighbour. 

Har inte hänt så mycket i mitt liv på sensate. Köpt en ny vinterjacka för jätte mycket pengar. Det är typ allt. Ville mest bara uppdatera och skriva om min orosanmälan. Har också varit väääääldigt mycket med min syster lately och jag har också börjat spela in ’’studio’’ versioner av mina covers som jag annars bara spelar in via mobilen. Det låter ganska bra faktiskt.Blir bättre med tiden asså. Snart fyller jag väl globen. SKOJA!!!!!!!

Jag är obotligt kär också. Men de ska jag nog inte skriva om så mycket. Det känns så konstigt att vara kär igen. Kanske ingen jag borde vara kär i men oh boy i am in love. 

Bert mår bra, han är lika mysig som alltid men ska tyvärr fortfarande pussas på morgonen. Jag hatar att bli pussad av djur. Men men, har man en katt som älskar en så får man ta vara på det och stå ut morgonen med typ tusen pussar. Jag såg en facts about sats video nyligen och där sa hon att arter manipulerar sin ägare med ljud och purri purr. Jag kan tänka mig att han ba pussar mig på morgonen för han vill ha en sak. Jo mat. Jävla katter alltså, så manipulativa. But i can’t stop lovin them.

Min vape som jag röker gräs från gick söner precis när mitt weed kommit i posten. Alltså fatta om jag var ledsen, var tvungen att åka in till närmaste vape affär och vet ni va de sa? Jo att såna vapes är förbjudna i Finland och vart jag har fått tag på min. Jag ba ’’EEEEEH I SVERIGE’’. Men de va lite pin. Sen köpte jag en från Austria (Österrike tror jag det heter på svenska?????) som kommer säkert om 2 veckor :) alltsåååååååååå min otur.  Jag kan ju inte va utan weed asså. Jag sover så dåligt nu de e helt sjukt. Försökte dricka igår men blev ju fan inte full av någon anledning, drack massor. These substaser be maken me craaazy.

Här är min favoritsång btw:

Nu ska jg röka lite cigaretter och avnjuta min lördag i tristess som vanligt! :) Have a good week.

I hjärnan min | | Kommentera |
Upp