Grova resultat och lillasyster från en annan mamma

Ända sen jag flyttat till Markus har jag minskat på maten varje dag. Första veckan åt jag morgonmål, lunch och middag. Efter den veckan har lunchen bara försvunnit och jag äter 1 bröd på morgonen istället för 2 och jag tar bara en halv portion istället för en hel. Detta varar och jag har börjat se grova resultat på min kropp. Mina knogar sticker ut, mina knän slår mot varandra när jag går, mina lårt smalnar och mina vrister krymper. Jag tänker inte ens på mat mer. Hemma brukade jag tänka på mat hela tiden och bara vänta på den. Jag små åt. Fick dåligt samvete. Bestämde mig för att inte äta. Frossade av hunger. Gick upp ennu mer i vikt. Nu är allt så stabilt. Morgon och kväll. Hur perfekt? Blir så mycket mer bekväm i mig själv. Att byxorna blir för stora är nog den bästa känsla, även om man måste sätta pengar på nya som sitter bra sen men man kan ju inte göra något. Jag vill bara minska så mycket mer på maten men när man inte äter så mycket nu så finns det ju inte så mycket att ta bort. Kommer det bli ett halft bröd på morgonen och en fjärde dels portion på kvällen. Markus märker när jag inte vill äta och typ tvingar mig. Så måste verkligen hitta något annat sätt att drastiskt se mer resultat. 
Aja, enough smal prat. 
 
Idag har det inte hänt så mycket. Har drömt om att få spela lite piano men hei, orkar inte lyfta in en stol i Angelicas rum för att få spela lite. Hittade lite noter gömda i en av mina plastfickor. Jag har suttit och kommit på hur jag ska spela den och den är inte särskillt svår. A fairy tail heter den. På tal om Angelica. Jag älskar typ henne. Hon är som min egna lillasyster som inte skiljer så mycket på åldern. Vi pratar nästan varje kväll i vår säng om olika dramas vi haft i våra liv. Det är lite som en ritual för oss nu. Hhahah. Vi var också inne i centum här om dagen och det var så skönt att känna att man har en så nära vän med sig hela tiden i huset som inte ser någotr fel i mig alls. Hon och jag är verkligen lika. Vi ska till och med köpa matchande trenchkoats på hösten ahha! 
 
Nu ska vi äta middag (Taco) och säkert spela lite LoL. Hhah, btw, fick Silver V som första rank på mitt smurf acc! Stolt chey. Blev ochså mastery lvl 6 på Sona idag! Support main är de bästa jag kunde blivit asså. Sen ska vi nog se på film. Vi började sen en film med Gustav på midsommar men han somnade så vi ska fortsätta se den. Den heter Lane 10 cloverfield eller något inte vet jag men den verkar helt okej. Imorgon ska jag till centrum med Markus. Främst för att äta Sushi tror jag och dricka lite bubbletea. Sen ska jag nog köpa en födelsedagspresent åt Sofie som fyller 14 yay! 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp