Ingen pratar svenska längre sen aliens kom och tog över

Hur ser min relation till aliens ut nu för tiden? Är jag fortfarande rädd? Ja, de e klart men jag har kommit över den värsta paranoian och rädslan för att bli abducted. Jag vet dock att jag blivit det någon gång. Ibland har jag dessa konstiga drömmar där jag vaknar upp i ett vitt lysande rum och att jag kollar runt omkring och undrar om det verkligen är en dröm. Men när jag har såna konstiga drömmar så antar jag bara att jag lucid dreamar. Tänker dock på aliens hela tiden. Jag är inte bara rädd utan också väldigt intresserad och har alltid varit. Om det fanns en gymnasielinje där man kunde studera rymden och aliens skulle jag göra det men det finns ju inte för att ingen tror på aliens även om det är helt uppenbart att det finns aliens. Liksom jorden är ju inte den ända planeten around xD Och rymden är ju oändligt stor. 

Nog snack om aliens. Jag mår bra. 15 dagar rökfri och jävligt sugen på att röka eller snusa. Men direkt när jag kan åka till Sverige kommer jag göra det för jag måste ha snus. Det är urgent. Jag vet att man kan ha en snus dealer i Finland också men är så himla folkrädd så vill ju inte i onödan träffa någon som jag inte känner. Det räcker med att köpa gräs. Det är redan för jobbigt för mig. Men jag gör det ändå. Skulle egentligen sitta på bussen på väg till jobbet nu men såklart missade jag bussen när jag var typ 10 meter ifrån den så var tvungen att springa. Jag sprang och jag hann inte. Den körde iväg utan mig. 

Jag var hos en näringsterapeut den 17.11 och vi kom fram till att jag ska ta regelbundet och inte alls tänka på att gå ner i vikt tills ag lärt mig att äta igen. Sen kan jag göra vad jag vill med min kost. Visst är det svårt att äta regelbundet men jag tror jag har lyckats någonstans. Blir dock tryggad av allt. Kan inte ens kolla på youtube utan att bli triggad. Vad jag menar med triggad är att jag vill hetsäta och spy när jag blir triggad. Idk why. Jag bara önskar jag blir frisk till julen. Det är en månad. Jag kommer aldrig klara det.

I hjärnan min | | Kommentera |
Upp