Visade vart skåpet ska stå

Detta inlägg är för mig eftersom jag skrev ett långt meddelande till Markus igår efter ett långt samtal med Frida. Kände att hans beteende inte varit okej. Jag publicerar mostly för att det alltid ska finnas kvar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har tänkt på att jag inte gett dig en väsentlig anledning till varför jag gjorde slut med dig så jag tänkte också ’’shoot my shot’’ som du sa. Det är fel av mig att inte berätta, för, när det tog slut förra året i maj (24.5.2018) så hade jag ingen förklaring. Här kommer den:

För det första så kände jag ingen attraktion för dig i slutet av förhållandet. Det var ungefär som om vi bara var bekanta eller vänner. Det blev så illa att jag inte kunde ha sex med dig för att det kändes så pass fel eftersom det kändes som vi endast var vänner. Det var därför jag inte kysstes, hånglade eller pussades så mycket på det sista året. Men det var inte som att du heller kände något för mig eftersom du gick för att kyssa en annan person när du var i Skåne och nästan berättade med stolthet om det för mig. Jag kunde inte säga något heller för du vet hur snäll jag är, jag vill inte ens döda en fjäril. 

Så, du var otrogen mot mig? Ja, och jag vet att vi pratade om vad som var otrohet och vad som inte är otrohet men jag uttryckte inte mina åsikter på samma sätt som jag gör nu. Min fråga är hur du kunde göra så mot mig när vi var i ett 4 år långt förhållande? Det blev lite utav en deal breaker för mig sen. Jo, du experimenterade med din sexuella läggning vilket är bra om det känns som rätt sak att göra men det är något man gör när man inte är i ett förhållande. 

Sexet var extremt jobbigt för mig men du verkade inte förstå. Det blev oftast att du fick göra vad du ville med mig fast jag inte hade någon som helst lust alls. Jag berättade nog flertal gånger att jag blivit utnyttjad sexuellt och våldtagen när jag var 13 men ändå tjatade du i minuter för att få ett blowjob eller en snabbis. Jag led helt ärligt talat igenom det för det gjorde ont fysiskt och psykiskt i mig. Jag var bara tvungen att hålla mitt pokerface på och le. På slutet av vårat förhållande misstänkte jag även att jag var asexuell och det var inte på grund av min medicinering. 

När du var hemma hos mig i november så visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Det var ju lite utav en flopp, eller hur? Jag måste ärligt talat säga att jag blev så otroligt sårad när det ända du ville var att ha sex med mig. Det var därför du grät om kvällarna, eller hur? För jag sade nej. Jag satte gränsen för jag var inte intresserad av dig överhuvudtaget. Jag kan inte heller tänka mig att du var intresserad av mig heller för det ända som lät i ditt huvud var: ’’sex, sex, sex’’. Också när jag var hos dig i somras så frågade du om jag ville sova med dig sista natten. Du ville knulla eller hur? Också när jag var hemma hos dig förra sommaren hade jag en psykos (googla om du inte vet vad det innebär) och jag satt på toa golvet och snackade med mina röster medans du bara stod och kollade på. Efter min psykos breakdown så frågade du: ’’Vill du bli min KK?’’. Jag var nygråten och alldeles förstörd, Markus. Jag hade talat med rösterna i mitt huvud framför dina ögon och du frågar något sånt? 

När jag bodde hos dig grät jag nästan varje dag och till slut fick jag min första psykos i februari 2017. Jag var rädd, osäker och ensam. Jag såg saker andra inte gjorde och jag hörde saker andra inte hörde men det du kläcker ur dig när vi gjorde förra året var detta: 

 ’’ Knarkus Today at 1:28 AM

Innan hade jag skola som jag gick till

Och nu jobbar jag dom flesta dagar

Men du gick inte till skolan

Du gjorde inget’’

Ja, jag gjorde inget för att jag hade en psykos. Det är en ganska allvarlig sinnestillstånd där du inte vet vad som är äkta och vad som är falskt. Och gångerna  jag grät och hade panik i din säng så var du tvungen att avsluta ditt ’’extremt viktiga’’ League Of Legends game som du hade spelat  i 5 minuter innan du kunde komma och trösta mig. Då låg jag alltså där i 20 minuter och led medans du satt och pratade taktik med Rasse.

Detta var alltså några (finns mer men orkar nog inte sätta mer tid på ett meddelande to be honest) av anledningarna till varför det tog slut och varför jag inte kommer komma tillbaka till ditt liv någonsin igen. Jag är besviken på att jag slösade bort några år och flyttade till ett annat land som 16 åring (vilket är jävligt stressigt för vilken 16 åring som helst) för att kunna vara med dig men så tycker du att min mentala ohälsa är för jobbig och du valde att skicka hem mig. Detta är vad jag kallar svek. Våga inte SMS:a min mamma nu och skriva hur korkad jag är som skrev detta meddelandet för att försöka få henne emot mig för det kommer inte funka. 

Du undrade förresten om jag är den gamla ’’Lina’’ fortfarande. Nej, hon är long gone och kommer inte komma tillbaka någonsin. Jag är fri nu och intresset för någon annan finns. 

 Au Revoir, Markus

 Luna

| | Kommentera |
Upp