You would look a little better, don't you know, if you just wore less make-up

Gud hörni. Pappa har offficiellt spårat. Idag har jag insett att jag inte kommer komma hit till sibbo ifall mamma inte fått honom att förstå att jag INTE kommer sätta min fot i samma hus som pappa om han inte lovat att bete sig som en 50 årig man. Dagen var kaotisk och jag ska berätta allt nedan.
 
Vi skulle åka till begravningsbyrån för att hänga med släkten där innan våran årliga loppisrunda med kusinerna, moster och hennes man. Jag och Mackan skulle åka med pappa och jag märker att pappa har något på hjärtat. Han sa att Mackan MÅSTE byta till en t-shirt. När Mackan kom ut igen började han kritisera Mackans kläder eftersom det var lite målnings fläckar på tröjan. Han började även skrika om hur fula Mackans skor är och att han går omkring i för varma kläder när det är sommar. Mackan fick nog och gick ur bien när han körde och pappa var självklart tvungen att försöka fixa situationen. Mackan kom in i bilen igen och sekunden han kom in började pappa igen. Mackan gick ut. Jag gick också ut denna gången och gick längre bort efter pappa i denna sekunden verkade lite farlig. Mackan gick till bilen och började klä av sig framför bilen samtidigt som han skrek ifall han är ''bättre nu''. Detta breakade verkligen mig. Han försöker alltid vara bra nog men det är aldrig bra nog för att det enda pappa gör är att klaga på honom. Mackan klädde på sig och vi vilade lite. Vi lät pappa svalna av och givk till bilen igen då pappa fick för sig att bjuda på glass. Han verkade som vanligt men, sen började han säga att det som Mackan har på sig håller sig inte till normen och att han skulle göra en tjänst för samhället om han bytte till andra ''finare'' kläder. Jag kokade men vågade faktiskt inte säga till så mycket som jag brukar. 
 
Loppisrundan gick helt okej (med tanke på pappa) men blev riktigt störd på hur falsk han är. Liksom givk runt och kramade mig och sa ''Lina är så duktig i skolan, Lina har ju flyttat hemifrån lill flickan är stor' NÄR HAN INTE ENS BRYR SIG EGENTLIGEN. Jag fick bara spunk men som sagt, sade ingenting. Tyst som en mus. Direkt när vi kom hem och kusinerna försvunnit så börjar han. Han hade värsta psykbrytet på mig eftersom jag inte hade stängt skåpdörren. Jag blev bara så chockad, allt stannade till och jag bara stod där och stirrade på honom. Senare hade mamma pratat med honom och han bad faktiskt om ursäkt. Wow. Lol, där var en dag med min pappa. Day in life with narsiscist daddy VLOG.
| | Kommentera |
Upp