Find out it was just a bad dream

För några nätter sig drömde jag om hans ansikte och nu vill han inte försvinna. Jag undrar vart ångesten kom ifrån helt plötsligt men allt bara slog mig i magen och jag är säker på att de flesta bara tycker jag är mesig. 
 
Drömmen var överlag ganska konstig, väldigt mycket färg och mönster. Jag var på mammas jobb iallafall, i lik källaren där jag precis släkt lampan i rummet med kylskåpen (där kropparna ligger) och vänder mig om för att ta min väska och då hörde jag något konstigt. En död man kommer ut ur skåpet och börjar springa emot mig. Det var han. Han upprepade ett ord (som jag glömt) flera gånger samtidigt han springer emot mig som en galning. Jag börjar skrika och försöker springa ifrån honom men kan inte röra på mig och jag inser snabbt att han kommer skada mig igen. Han närmar sig och paniken stiger och precis när han kommit fram till mig så vaknar jag av att jag sparkar med benen som en galning och andas tungt. Jag började hallucinera direkt efter drömmen och såg ett stort svart hål i väggen. 
 
Vad är fel på mig? Varför kan jag inte komma över detta även om det har gått fem år snart, även om jag hade kommit över det redan?
| | Kommentera |
Upp